ALT for damernes Kvindeløb er aflyst

Kvindeløb 2020ALT for damernes Kvindeløb er aflyst

Med corona-udviklingen i de seneste par uger ser vi desværre ikke længere en mulighed for at gennemføre dette års kvindeløb. Vi har derfor valgt at aflyse de seks løbsdage i de fem byer. Aflysningen sker for at værne om deltagernes og vores samarbejdspartneres sikkerhed.
Vi har indtil det sidste håbet og troet på, at det kunne lade sig gøre at gennemføre dette års kvindeløb og arbejdet på alternative måder at afholde løbet.

Vi er rigtig taknemmelige og glade for alle de mange kvinder og læsere, som allerede har tilmeldt sig dette års løb. De har ligesom vi troet og håbet på, at det kunne lykkedes at gennemføre løbet.

Alle deltagere vil få refunderet deres startgebyr (dog ikke administrationsgebyret på 19,95 kr.). Samtidig får alle deltagere som en gave tilsendt dette års løbe-T-shirt og goodiebag (samlet værdi over 750 kr.) med udvalgte produkter fra kvindeløbets samarbejdspartnere. Alle tilmeldte til kvindeløbet vil i starten af næste uge modtage mere information per mail.

ALT for damernes kvindeløb handler om hygge og fællesskab, og vi håber derfor, at alle har lyst til at løbe sammen hver for sig i løbet af september, hvor vi også vil afvikle en række konkurrencer for dette års tilmeldte.

Vi glæder os til at se alle igen i 2021 til Danmarks største kvindeløb.Se programmer og ruter

Vælg din by nedenfor og se programmet for dagen samt de skønne løbe- og walkruter. Du kan også finde beskrivelser af, hvordan du finder frem til kvindeløbet på dagen.

Distancer for alle

5 km, 10 km, 15 km eller 5 km walk

Kort
 

Årets løbetrøje - designet af Naja Munthe

Vi er meget glade for, at en af dansk modes førende designere, Naja Munthe, har sagt ja til at stå bag t-shirten i år. Hun har ladet sig inspirere af to tendenser i tiden: Logoprint og kvindepower.

Munthe, ALT for damerne og kvindeløbets Facebook-venner har sammen skabt de budskaber, der udgør mønstret.

T-shirten er lavet i 100 % recycled polyester.

Læs mere her
Årets løbetrøje er designet af Naja Munthe

Få lækker mad på dagen

Når man skal ud og løbe eller gå til ALT for damernes Kvindeløb har man også fortjent at forkæle sig selv lidt ekstra. Derfor har vi sørget for, at du kan tilkøbe lækker mad fra Lagkagehuset, som du kan nyde på dagen.

HUSK - de 5 menuer kan ikke købes på løbspladsen, men skal bestilles senest dagen inden.

Mad
den klassiske picnicpack
kyllingesandwich
Rugbollesandwich
Pastasalat
den sunde picnicpack
Læs mere om maden her
 

Danmarks Hyggeligste Kvindeløb

venindetid, hygge og velvære

Flot medalje i årets design

I år kan du helt ekstraordinært tilkøbe en specialdesignet medalje til kvindeløbet.

Beløn dig selv med den flotte medalje for kun 25 kr. Medaljen er bæredygtigt fremstillet af genbrugszink og medaljebåndet af genbrugsplast. På medaljebåndet står alle Munthes stærke hashtags, og det er derudover lavet som en keyhanger, så du kan bruge det igen – Win-win!

Du har også mulighed for at personliggøre medaljen ved at få indgraveret dit navn og tid på løbspladsen.

Køb medaljen her
Flot medalje i årets design

Tips og tricks til motion og en sund livsstil

Bliv inspireret til at komme i gang med løbetræningen eller gåturene og få tips til at holde dig i form igennem de kolde måneder.

Se flere tips her
Vores sponsorer