Kontakt ogofte stillede spørgsmål

Tilmeld dig her

ALT for damernes Kvindeløb – Kontakt og spørgsmål

Her finder du ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har du en oversigt over de oftest stillede spørgsmål

Får jeg en bekræftelse på min tilmelding?

Du får en bekræftelse per mail samt et login, som du skal bruge, hvis du skal ændre i din bestilling. Modtager du ikke bekræftelsen, tjek da dit spamfilter eller kontakt kundeservice. Du får derudover et deltagerbrev pr. mail med praktisk information ca. en uge før løbet.

Kan jeg rette/lave ændringer i min bestilling?

Ja, du kan fx rette navnet på dit startnummer eller ændre din distance indtil 30. april. Det er derudover muligt at efterbestille mad, yogaevent eller yogatrøjen indtil dagen før løbet eller indtil der bliver udsolgt. For at ændre i din bestilling skal du bruge det login, du fik tilsendt ved tilmeldingen og følgende link.

Skal du ændre din distance efter den 30. april, skal du på løbsdagen henvende dig i eventteltet, hvor de kan hjælpe dig med ændringen af din distance.

Hvordan får jeg mit startnummer?

Tilmelder du dig senest 30. april 2020, får du med posten tilsendt dit startnummer med indbygget chip i slutningen af maj. Har du ikke modtaget dit startnummer inden løbsafholdelse, skal du henvende dig i eventteltet, hvor du vil få udleveret et startnummer. Tilmelder du dig efter d. 30. april 2020, skal du hente dit startnummer i eventteltet på løbspladsen på dagen.  

Jeg har ikke modtaget mit startnummer/jeg kan ikke finde det?

Bare rolig, har du ikke dit startnummer, skal du blot henvende dig i eventteltet på løbspladsen på selve dagen (se efter banneret med ’Startnummer’). Vis din kvittering og så kan de hjælpe med at udlevere et nyt startnummer til dig.  

Hvornår får jeg min t-shirt og goodiebag?

Du kan afhente din t-shirt og goodiebag i det store eventtelt på løbspladsen. På dit startnummer vil du finde afrivningskuponer til både din t-shirt og din gavetaske, så du skal tage dit startnummer med, når du skal afhente dem. Bemærk, at T-shirten ikke kan byttes til anden størrelse senere.

Kan jeg bytte min t-shirt til en anden størrelse?

Nej, det er desværre ikke muligt at få byttet sin t-shirt til anden størrelse.

Hvordan kan jeg se mit løberesultat?

På dagen vil du modtage en sms med dit løberesultat. Det vil derudover være muligt at finde dit løberesultat på ALT.dk.

Hvad koster det at deltage?

Prisen for din tilmelding er 245 kr. Prisen gælder t.o.m. den 31. marts. Herefter stiger prisen. Tilmelder du dig samme dag, som du skal løbe, koster tilmeldingen 349 kr.

Med i din tilmelding får du både årets specialdesignede løbe-t-shirt og en goodiebag til en værdi af mindst 500 kr. Ved betaling pålægges et administrationsgebyr, der p.t. udgør 19,95 kr

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du bestiller og betaler online via løbets hjemmeside. Vi samarbejder med Ultimate Sport Service, der tilbyder en sikker bestilling og betaling. Der kan betales med betalingskort eller MobilePay. Gå til tilmeldingen.

Man skal være minimum 13 år gammel for at tilmelde sig ALT for damernes Kvindeløb. Børn ned til 10 år må gerne deltage i løbet, men skal i så fald tilmeldes af en forælder eller værge.

 

Kan jeg tilmelde mig på selve dagen?

Ja, hvis løbet ikke er udsolgt, er det muligt at tilmelde sig på dagen. Du skal blot møde op på løbspladsen og i eventteltet tilmelde dig løbet. Tilmelder du dig på selve løbsdagen, koster tilmeldingen 349 kr.

Tilmelding for virksomheder eller et hold på over 10 mennesker

Er I over 10 mennesker, kan I oprette et hold. Holdlederen skal oprette holdet og vil derefter få et holdlederbrugernavn og -password, så de kan tilmelde andre deltagere. Holdlederen vil også få et deltagerlogin, som vedkommende kan sende til nye deltagere, som derefter selv kan tilmelde sig holdet. For hold over 10 personer er det muligt at betale med faktura. Tilmeld dig som hold her.

Tilmeld dig på et hold eller se/ret i dit hold, som holdleder

Brug følgende link: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4782 

Tryk på ’Holdtilmelding’. Herefter kan du eksempelvis tilmelde dig på et allerede oprettet hold, eller du kan som holdleder tilmelde deltagere og se, hvem der har tilmeldt sig på dit hold

 

Jeg er forhindret i at deltage i løbet

T-shirten og goodiebagen bliver kun udleveret på dagen og det er ikke muligt at eftersende. Kan du ikke deltage i løbet, kan du eller en veninde stadig hente din t-shirt og goodiebag på dagen, ved fremvisning af dine kuponer og startnummer i det store eventtelt på løbspladsen.

Kan jeg få refunderet mit startgebyr?

Det er ikke muligt at få refunderet startgebyret, men du er velkommen til at overdrage dit startnummer til en anden. Du kan ændre navnet på dit startnummer indtil 30. april 2020. I tilfælde af aflysning af ALT for damernes Kvindeløb refunderes startgebyret. Opkrævet administrationsgebyr samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Vi gør opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler" § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Kan jeg forudbestille mad?

Når du tilmelder dig løbet er det muligt at forudbestille lækker mad fra Lagkagehuset. Se udvalget her.

Kan man vinde præmier, som deltager i løbet?

Til ALT for damernes Kvindeløb deler vi mange forskellige præmier ud. Der er både distancepræmier og opløbspræmier til løbet. Distancepræmier bliver uddelt til de tre hurtigste kvinder på hhv. 5, 10 og 15 km løbsdistancerne. Vindere af opløbspræmierne bliver tilfældigt udvalgt blandt alle deltagende kvinder.

Er der mulighed for værdiopbevaring?

Ja, der er mulighed for at få opbevaret sine ting gratis, dog ikke goodiebags. Værdiopbevaringen er bemandet, men på eget ansvar.

Er der toiletter?

Ja, der vil blive opstillet toiletter på løbspladsen, som både kan benyttes før og efter løbet. Vær opmærksom på, at der kan forekomme kø op til starttidspunkterne af de forskellige distancer.

Kan jeg løbe med min baby-jogger eller klapvogn?

Nej, det er af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilladt at løbe med baby-jogger eller klapvogn.

Må jeg løbe med min hund?

Nej, det er af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilladt at løbe med sin hund.

Kontakt

Få svar på dine spørgsmål om ALT for damernes Kvindeløb ovenfor, eller
kontakt løbskontoret: lob@altfordamerne.dk - telefon 39 45 75 45
(hverdage kl. 9-15).

 
Vores sponsorer