Årets løbetrøje

GRATIS VED TILMELDING

Årets løbetrøje

Designet af Mads Nørgaard

For tredje gang er det den danske designer, Mads Nørgaard, som står bag designet af ALT for damernes løbe-T-shirt og goodiebag.

”I vores firma har vi noget med trilogier, både når vi laver shows, når vi planlægger kollektioner og når vi designer løbe-T-shirts – og vi har et anliggende med striber. Det bliver en slags ’drivankre’, der på én gang fastholder tematikker, sørger for kreative benspænd og holder hastigheden i vores del af modeverdenen nede. Første t-shirt var rød, den anden blå – og næste års løbetrøje er dyb grøn med beige striber. Det har været en stor ære og glæde at designe trøjen til ALT for Damernes løb for tredje gang, og vi håber den må give fart over feltet og luft under vingerne.
- Mads & Co.”

Ligesom Mads Nørgaard og hans team, glæder vi os også hos ALT for damerne til at se løbetrøjen i aktion hos alle årets løbere og walkere til juni.Mads

T-shirt og goodiebag er lavet i 100 % recycled polyester

Materialet til årets løbe-T-shirt og goodiebag er 100 % recycled polyester og stammer fra genanvendt plastik.

Kvaliteten på trøjen er derudover hurtigttørrende, svedtransporterende og åndbar, og den passer derfor perfekt til en løbe- eller gåtur på en dejlig dag i juni.

100% recycled polyester

Årets goodiebag

Igen i år kan du glæde dig til at få en stor goodiebag fyldt med lækre produkter, når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb. Selve posen matcher den flotte løbetrøje og den er lavet af 100 % genbrugsmaterialer. Goodiebagen har en værdi af mindst 500 kr. og vil bugne af skønne produkter, som du kan forkæle dig selv med. Hvilke produkter du kan glæde dig til i goodiebaggen, vil løbende blive opdateret her på siden.

Årets goodiebag er designet af Mads Nørgaard

køb din billet her og nu!