Årets løbetrøjeGensyn med Mads Nørgaard

Tilmeld dig her

Mads Nørgaard har designet årets løbetrøje

*OBS!

Grundet overvældende interesse, har vi udsolgt af løbe-T-shirts og goodiebags.

Du har dog en sidste chance, for stadig at løbe eller walke med os.

Vi har lavet en særpakke, hvor du får et startnummer, masser af underholdning på løbspladsen og en hyggelig dag med veninderne, men du vil ikke få en goodiebag eller en løbe-T-shirt.

Særpakken får du for kun 129 kr. + gebyr.

Årets løbetrøje er
designet af Mads Nørgaard

Glæd dig igen i år til at få den specialdesignede løbetrøje.

I 2016 designede Mads Nørgaard løbetrøjen til ALT for damernes Kvindeløb, og den var populær i alle de byer kvindeløbet kom til. Derfor er vi enormt glade for igen i år at have Mads Nørgaard på som designer, så de ikoniske striber endnu en gang vil kunne ses i hele landet, når kvindeløbet tager Danmark rundt til sommer.

I år er striberne i en flot rød og navy blue, som gør trøjen iøjnefaldende, men samtidig klassisk.

Løbe-t-shirten er lavet i 95% polyester og 5% elastan og med quickdry funktion.

Vi glæder os til at se jer alle sammen i den til juni!

Mads
Nørgaard

Copenhagen

Nørgaards striber er tilbage hos ALT for damernes Kvindeløb

”Hos Mads Nørgaard-Copenhagen har vi den store glæde at være blevet bedt om at designe t-shirten til ALT for damernes Kvindeløb igen i år, ligesom vi gjorde for to år siden.

Vi har arbejdet med at kombinere vores striber og de krav en løbetrøje stiller – og på samme tid skabe noget nyt og bevare en vis genkendelighed.

Det er altid interessant at arbejde videre med et stykke design, og på den måde kommentere eller bearbejde noget man har haft gennem hænderne tidligere – og vi er meget begejstrede for resultatet, som er opstået i tæt samarbejde med ALT for damernes redaktion.”Hvornår får jeg min T-shirt og taske?

Du kan afhente din T-shirt og taske i det store eventtelt på løbsdagen. På dit startnummer vil du finde afrivningskuponer til både din T-shirt og din gavetaske, så du skal tage dit startnummer med, når du skal afhente dine gaver.

Hvordan vælger jeg T-shirt-størrelse?

T-shirten får i størrelse 34 til 46 og du skal angive din størrelse, når du tilmelder dig. Det er ikke muligt at ombytte den størrelse man bestiller. Du kan anvende måleskemaet nedenfor til at bestemme den korrekte størrelse.

  XS S M L XL 2XL 3XL
1/2 bryst 41 44 47 50 53 56 59
1/2 talje 35 38 41 44 47 50 53

Årets goodiebag

*OBS: Udsolgt - klik her

Igen i år kan du glæde dig til at få en stor goodiebag fyldt med lækre produkter, når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb. Selve posen er designet af Mads Nørgaard og matcher den flotte løbetrøje. Goodiebagen har en værdi af mindst 500 kr. og vil bugne af skønne produkter, som du kan forkæle dig selv med. Hvilke produkter du kan glæde dig til i goodiebagen, vil løbende blive opdateret her på siden.

Årets goodiebag er designet af Mads Nørgaard
Vores sponsorer