Dyrk yoga med

ALT for damerne

Dyrk yoga med
ALT for damerne

Glæd dig til endnu en omgang skøn yogaundervisning til årets kvindeløb, afholdt af ALT for damerne i samarbejde med REMA 1000.

Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt og vi bliver også mere mentalt til stede. Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi glæder os til at tage yogamåtterne frem med jer.

Kristine Marie Rost er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister, og hun vil i alle byerne kvindeløbet kommer til, føre os igennem én times vidunderlig yin yoga. Kristine vil guide både nybegyndere og mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne. Kristine var også underviser i 2019 og 2021, og vi ved derfor, at hun er en kvinde, der kan få en op på tæerne og til at bryde ud i latter.

Skal du med til kvindeløbet og vil også dyrke yoga?

Hvis du skal til kvindeløbet, kan du vælge at starte eller slutte med én times afstressende yoga. Så kan du rense sindet og tankerne med veninderne, inden eller efter I tager turen ude på de naturskønne ruter.

Når du tilkøber yoga sammen med din tilmelding til kvindeløbet, får du en times yoga-undervisning til vores særpris på kun 50 kr.

Husk at se, hvornår du skal løbe/walke i programmet, så du ved hvornår det passer dig bedst at dyrke yoga.

Er du ikke i humør til at spænde løbeskoene, men vil gerne dyrke yoga med os?

Har du ikke lyst til at løbe/walke til kvindeløbet, kan du stadig tage veninderne under armen og få en hyggelig dag i velværens tegn. Du kan nemlig sagtens dyrke yoga med os uden at deltage i kvindeløbet. Når du tilmelder dig yoga-arrangementet uden at være kvindeløber, får du en times yoga-undervisning for 139 kr. + gebyr. Udover yoga-undervisningen, får du også årets store goodiebag, som er designet af Mads Nørgaard og fyldt med lækre produkter til en værdi af over 500 kr.

Både før og efter du har dyrket yoga, kan du hygge dig med veninder på stævnepladsen, hvor der vil være forskellige boder. Husk, at I sammen med jeres tilmelding kan tilkøbe lækker mad fra Lagkagehuset, som I kan nyde på dagen.

De hurtige

Hvor og hvornår:

  • Fredericia tirsdag den 31. maj: Kl. 16:00 og kl. 19:50
  • Odense onsdag den 1. juni: Kl. 16:00 og kl. 19:40
  • København søndag den 12. juni: Kl. 10:00 og kl. 13:15
  • København mandag og tirsdag den 13-14. juni: Kl. 16:00 og kl. 19:30
  • Aalborg torsdag den 16. juni: Kl. 16:00 og kl. 19:15
  • Aarhus søndag den 19. juni: Kl. 10:00 og kl. 13:30

Husk at tjekke, hvornår du skal løbe, så du kan vælge et yoga-tidspunkt der passer.

Medbring egen yogamåtte eller et håndklæde, som du kan ligge på.

Obs. Der vil være begrænsede pladser til hvert arrangement og vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der ikke er nok tilmeldte.

ALT for damernes yoga-event er for både nybegyndere og øvede

Yin yoga med
Kristine Marie Rost


Årets fine yogabluser

Kristine Marie Rost er Danmarks pioner i Yin yoga har i snart et årti helliget sig Yin yogaen, som hun med humoristisk og erfaren ekspertise formidler videre til stor livsglæde for andre. Livsglæde, omsorgsfuldhed og en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Til ALT for damernes yogaarrangement, får du mulighed for i selskab med Kristine at opleve den kraftfulde side af Yin yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

YIN YOGA

Kristine fortæller, at hun har valgt at specialisere sig i denne type Yin yoga på grund af alle de måder, den kan hjælpe deltagerne på, ”den viser igen og igen sine tydelig spor hos deltagerne ved at sænke stress, slette slidgigt symptomer i kroppens led, balancere hormoner og dermed minimere menstruationsproblemer, herunder også afhjælpe pco og endometrise, og det kan derudover fungere som en gratis hovedpinepille og forebygge bl.a. sportsskader. Yin yoga hjælper dig også med at få styrke fysisk og mentalt og det giver dine hverdage ro og nærvær, fordi du bliver bedre til at være tilstede i nuet, der hvor liver leves”.

Vælger du at dyrke yoga med Kristine inden ALT for damernes Kvindeløb, vil Yin yogaen bl.a. løsne op i vævets muskulatur og skabe mere volumen, således at sener og led glider bedre med musklerne. Det er kompressionerne, fokus på vejrtrækningen og stillingernes sammensætning der vil booste energien i kroppen, så blodet flyder og giver liv til kroppens celler. Du vil heller ikke opleve nær så meget ømhed i musklerne, hvis du ikke har nået at trænet dig op til løbet.

Dyrker du Yin yoga med Kristine efter du har løbet, kan yogaen anvendes som restitution og afhjælpe eventuel mælkesyre i musklerne, når øvelserne får gang i kroppens naturlige evne til udrensning. Opløsning af stagnationer i vævet øger blodcirkulationen og du vil dermed opleve en følelse af afslapning i kroppen og fornyet energi til resten af dagen.

Lidt mere om Kristine: Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniørbranchen til projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og med langt over 2.500 yogauddannelsestimer, hvoraf de 1.600 er ren yin yoga, er Kristine i dag en af landets førende specialister i yin yoga.

Website: yinpower.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Yinpower/
Instagram: @yinpower

Årets lækre yogabluse

Du har igen i år mulighed for at få fingrene i en lækker yogabluse, når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb

I år har vi indgået et samarbejde med moshi moshi mind, som har ført til denne smukke yogabluse i ecru med prikker. En smuk og blød klassiker, som vi glæder os til at hoppe i.

Blusen er onesize og passer de fleste. Den super bløde bluse er lavet i 95% økologisk bomuld og 5% elastan. Økologisk bomuld er miljø- og allergivenligt, idet det er dyrket uden brug af farlige kemikalier.

Brug eksempelvis blusen til let sport, afslapning derhjemme eller sammen med et par jeans og sneakers til hverdag.

ALT for damernes yogabluse kan både købes sammen med din tilmelding til kvindeløbet og ude på løbspladsen på dagen. Vær opmærksom på, at du først får udleveret blusen på løbsdagen i ALT for damernes telt.

Pris: Kun 249 kr.
Årets fine yogabluser
    One-size
Brystvidde (1/2 mål - målt fra ærmegab til ærmegab) A 64
Længde bag (målt fra højeste punkt på skulderen til nederste kant) B 62
Længde for (målt fra højeste punkt på skulderen til nederste kant) C 71
Ærme længde(målt fra midt bag til håndled) C 83

Årets fine yogabluser


køb din billet her og nu!