Dyrk yoga medALT for damerne

Tilmeld dig her

Dyrk yoga til årets hyggeligste kvindeløb

Dyrk yoga med
ALT for damerne

Som en nyhed holder ALT for damerne i år et yoga-arrangement til kvindeløbet.

Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt og vi bliver også mere mentalt til stede. Kombinationen af både fysisk og mental velvære er lige i kvindeløbets ånd, og vi glæder os til at tage yogamåtterne frem med jer.

I alle byer har vi sørget for dygtige og anerkendte instruktører, der vil guide jer gennem øvelserne, som både nybegyndere og mere øvede kan være med til.

Skal du med til kvindeløbet og vil også dyrke yoga?

Hvis du skal til kvindeløbet, kan du f.eks. vælge at starte ud med en times yoga inden du løber/walker med os. Så kan du rense sindet og tankerne med veninderne, inden I begynder turen ude på de naturskønne ruter.

Når du tilkøber yoga sammen med din tilmelding til kvindeløbet, koster det kun 79 kr. for en times undervisning.

Husk at se, hvornår du skal løbe/walke i programmet, så du ved hvornår du kan dyrke yoga.

Er du ikke i humør til at spænde løbeskoene, men vil gerne dyrke yoga med os?

Har du ikke lyst til at løbe/walke til kvindeløbet, kan du stadig tage veninderne under armen og få en hyggelig dag i velværens tegn. Du kan nemlig sagtens dyrke yoga med os uden at deltage i kvindeløbet. Når du tilmelder dig yoga-arrangementet uden at være kvindeløber, får du en times yoga-undervisning for 79 kr. + gebyr.

Både før og efter du har dyrket yoga, kan du hygge dig med veninder på stævnepladsen, hvor der vil være forskellige boder, og I kan også tilkøbe lækker mad fra Lagkagehuset, som I kan nyde på dagen.

De hurtige

Hvor og hvornår:

  • København søndag: Kl. 9:30, 11:00 og 13:00
  • København mandag/tirsdag: Kl. 16:30
  • Fredericia: Kl. 16:00, 17:30
  • Odense: Kl. 16:30
  • Aalborg: Kl. 16:00
  • Aarhus: Kl. 9:30, 11:00

Se hvornår du skal løbe her, så du kan vælge et yoga-tidspunkt der passer.

Husk at medbringe din egen yogamåtte eller et håndklæde, som du kan ligge på.

Obs. Der vil være begrænsede pladser til hvert arrangement.
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der ikke er nok tilmeldte.

ALT for damernes yoga-event er for både nybegyndere og øvede
 

Årets lækre yogabluse

Du har igen i år mulighed for at få fingrene i en af vores lækre yogabluser, når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb.

I år kan du vælge den smuk pastelgule bluse, som vi glæder os til at slappe af i til sommer. Du kan også den smukke grå bluse, som altid er klassiker i skabet.

Blusen er onesize og passer de fleste. Den bløde bluse kan du enten bruge til let sport, afslapning derhjemme eller sammen med et par jeans og sneakers til hverdag.

ALT for damernes yogabluse kan både købes sammen med din tilmelding til kvindeløbet og ude på løbspladsen på dagen. Vær opmærksom på, at du først får udleveret blusen på løbsdagen i ALT for damernes telt.

Særpris: Kun 249 kr.

Årets fine yogabluser

Mød instruktørene

Kristine Marie Rost

Underviser i København, Odense og Fredericia

Kristine Marie Rost er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister. Hun er en kvinde, der kan få en op på tæerne og til at bryde ud i latter. Kristine har en kæmpe værktøjskasse, der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4.500 timers undervisning i bl.a. tæt samarbejde med læger. En af Kristines store interesser er nemlig, hvordan vi kan leve et aktivt liv uden smerter. Kristine er kendt for at afholde workshops i hele landet og afholder også rene Yin yoga retreats.

Michael Bjerrum

Underviser i København, Odense og Fredericia

Michael Bjerrum er er én af Danmarks mest eftertragtede og erfarne yogaundervisere, når det handler om at nørde yogateknik. Michael har et væld af yogauddannelser bag sig og arbejder til dagligt i udvalgte yogacentre i København. Han afholder desuden teachers’ training samt retreats og workshops. Hans undervisning er baseret på en grundig viden om kroppens anatomi og bevægelsesmønster, og ét af hans fokuspunkter er, at gøre det, der kan virke indviklet, mere enkelt og forståeligt.

Gitte Andersen

Underviser i Aalborg

Gitte Andersen er professionel yogalærer, NLP Practitioner og driver Yoga på Celleplan. Med indlevelse og stor forståelse for krop og sind tilbyder hun undervisning og behandling, grundfæstet i Yogaens helkrops-principper. Efter en slem ulykke, fandt Gitte tilbage til livet gennem yogaen, hvor hun især gennem Yin Yoga øvelsernes langsomme bløde og blide bevægelser fik større kropsligt velvære, mental ro og smertelindring. Alle de skønne ting Gitte har oplevet gennem yogaen formidler hun nu til os andre.

Nadia Lunn

Underviser i Aarhus

Nadia underviser, så det er uhøjtideligt og til at forstå. Det handler ikke om at kunne slå knude på sig selv, men om at finde en vej ind i stillingerne, som kroppen kan være med på. Nadia arbejder ud fra princippet om, at yoga skal være mere en støtte til kroppen end noget man skal kæmpe sig igennem. Nadia har 500 timers yogalæreruddannelse, lever som fuldtids yogalærer og er medejer af yogastudiet Yoga Collective. Hun er også idékvinden og en af de bærende drivkræfter bag Aarhus' yogafestival Yoga Days.

Ilse Kjær Gaardahl

Underviser i Aarhus

Ilse Kjær Gaardahl er certificeret Iyengaryoga lærer og har fokus på, at du lærer at strække med aktive muskler. Hun underviser i de lige linjer, der giver bevidsthed helt ind på celleplanet. De aktive stræk gør, at du kan slippe dybtliggende stress i muskler og nervesystem. Ilse har undervist i yoga i over 20 år, har udgivet bogen YOGAMANUAL og ejer yogastudiet City-Yoga og firmaet Go for Goa. Hun laver yogahold dagligt, og holder derudover YogaSalonner, sommerkurser og Yoga-Ayurveda ferier i Goa, Indien.

Vores sponsorer