Seneste nyhederKvindeløb 2019

Tilmeld dig her

Se de seneste nyheder for Danmarks hyggeligste kvindeløb

Seneste

Flipp

Maj-særtilbud – Få 3 måneders gratis Flipp (værdi 297 kr.)

21. februar 2019

Sommerferien nærmer sig og vi glæder os til at ligge udenfor eller sidde i haven og læse vores yndlingsmagasiner. Derfor giver vi lige nu alle der tilmelder sig i maj tre måneders gratis adgang til Flipp (værdi 297 kr.). I Flipp får du adgang til alle dine favoritmagasiner i én app. Læs over 40 magasiner, bl.a. ALT for damerne, FIT LIVING, BoligLiv, Hjemmet og Eurowoman – så er der styr på sommerlæsningen!


Årets yogabluser

Så er den her: Årets lækre yogabluse

20. marts 2019

Test

Læs mere


Michelle Kristensen

Foredrag med Michelle Kristensen til kvindeløbet

21. februar 2019

Hvis du ikke allerede kender Michelle Kristensen, så kan du godt glæde dig. Michelle er Sundhedsekspert i Go’Morgen Danmark på TV2 og er en af Danmarks førende trænings- og ernæringseksperter. Til kvindeløbet vil Michelle give en peptalk, hvor hun vil fortælle om, hvordan vi får sundheden ind i en travl hverdag og får ændret vores vaner. Det er nemlig ikke helt let, for 90 % af hjernen vil helst ikke ændre de usunde vaner. Glæd dig til at få alle Michelles bedste tips på stævnepladsen til juni! 


Dyrk yoga til ALT for damernes Kvindeløb

Til sommer kan du også dyrke yoga med ALT for damerne

26. november 2018

Som en nyhed vil det i år være muligt at dyrke yoga ved stævnepladsen. Hvis du skal løbe eller walke til kvindeløbet, kan du fx vælge at starte ud med en times yoga-undervisning med anerkendte instruktører. Når du tilkøber yoga sammen med din tilmelding til kvindeløbet koster det kun 79 kr. for en times undervisning. Hvis du eller din veninde ikke har lyst til at løbe eller walke, men stadig vil hygge sammen, kan du også vælge kun at deltage i yoga-arrangementet. Når du tilmelder dig yoga-arrangementet uden at være kvindeløber får du en times yoga-undervisning og årets store goodiebag (værdi 500 kr.) for kun 139 kr. + gebyr. 

Læs mere


Spar 35 % på tilmeldingen til Danmarks hyggeligste kvindeløb

Tilmeld dig senest 31. marts og få din billet til kun 239 kr

26. november 2018

Med i din tilmelding får du årets specialdesignede løbe-t-shirt fra Mads Nørgaard, en lækker goodiebag til en værdi af mindst 500 kr. og selvfølgelig en hyggelig dag sammen med veninder, familie eller kolleger.


Læs mere om årets løbe-t-shirt

Gensyn med Mads Nørgaard og de ikoniske striber

26. november 2018

I 2016 designede Mads Nørgaard løbetrøjen til ALT for damernes Kvindeløb, og den var populær i alle de byer kvindeløbet kom til. Derfor er vi enormt glade for igen i år at have Mads Nørgaard på som designer, så de ikoniske striber endnu en gang vil kunne ses i hele landet, når kvindeløbet tager Danmark rundt til sommer. I år er striberne i en flot rød og navy blue, som gør trøjen iøjnefaldende, men samtidig klassisk. Vi glæder os til at se jer alle sammen i den til juni!


Vores sponsorer