ALT Kvindeløb ‘24

Årets løbe-T-shirt

Designet af Planet Nusa

NU ER DEN HER! SE ÅRETS OFFICIELLE LØBE-T-SHIRT!

ALT for damernes officielle løbe-t-shirt og goodiebag net er i 2024 designet og produceret af det danske sportstøjsmærke Planet Nusa.

Planet Nusa er et community-drevet sportstøjsbrand, der har et ønske om at skabe et fællesskab for alle - uanset alder størrelse eller form, hvor træning skal give energi og livsglæde. Planet Nusa har gjort det til deres mål at skabe cool og moderigtigt sportstøj, du har lyst til også at have på i hverdagen samtidig med, at tøjet stadig er komfortabelt. 

I et tæt samarbejde med ALT for damerne har Planet Nusa designet en flot, feminin og funktionel løbe-t-shirt i skønne farver og med det ikoniske Planet Nusa præg.

Se årets skønne t-shirt her!

T-Shirt
Hvornår får jeg min T-shirt og taske?

Du kan afhente din bestilte løbe-t-shirt og goodiebag i det store eventtelt på løbsdagen.

På dit startnummer vil du finde afrivningskuponer ti løbe-t-shirt og goodiebag, hvis du har købt 'Hele pakken' eller tilkøbt t-shirten. Husk derfor at medbringe dit startnummer med hen til eventteltet ved afhentning af goodiebag og t-shirt.

 

Hvordan vælger jeg T-shirt størrelsen?

Når du tilmelder dig, skal du angive den størrelse du ønsker din løbe-t-shirt i. Årets t-shirt fås i en størrelse XS-XXXL.

Det er ikke muligt at ombytte T-shirten til en anden størrelse ude på pladsen.

Du kan bruge måleskemaet nedenfor som guideline til at bestemme din ønskede størrelse. Løbe-t-shirten er ‘true to size’.

Årets goodiebag net

Igen i år kan du glæde dig til at få en skøn goodiebag fyldt med lækre produkter og smagfulde snacks, når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb. Selve nettet er i også også designet af Planet Nusa og matcher årets løbe-t-shirt.

Goodiebaggen har en samlet værdi af minimum 350 kr. og vil bugne af skønne produkter, som du kan forkæle dig selv med. Hvilke produkter du kan glæde dig til, vil løbende blive offentliggjort her på siden.

Mere om vores sponsorer