Sponsorer

Kildevæld
Kildevæld

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Kildevæld er hovedsponsor på ALT for damernes kvindeløb 2024. Kildevæld kan hjælpe med at opretholde din væskebalance og er en kilde til velvære. 

Du finder os på løbsdagene, hvor du vil få udleveret en Kildevæld, når du kommer over målstregen.

REMA 1000
REMA 1000

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

REMA 1000 sponserer gavekort og frugt.

Besøg os på pladsen og prøv vores lykkehjul, hvor du kan vinde gavekort og andre overraskelser.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere her

Planet Nusa
Planet Nusa

Mød os på løbspladsen

Planet Nusa har i år designet årets løbetrøje.

Vi glæder os til at møde jer alle i både Aarhus, Odense & København hvor vi står klar til at heppe og fejre alle deltagere. 

Vi ses i Nusa teltet på pladsen!

Læs mere her

Lucia Care
Lucia Care

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Lucia Care er dansk og holistisk hudpleje baseret på økologiske lægeurter og naturens egne fugtgivende ingredienser. Den naturlige og certificerede serie er skabt af læge Nanna Kirkebjerg. Genskab balancen i huden og i livet med Lucia Cares ‘Power of nature’.

Besøg os i teltet og prøv vores nye lækre solserie. Der er som altid gode løbstilbud.

Læs mere her

Marabou Premium
Marabou Premium

FIND OS PÅ LØBSPLADSEN OG I GOODIEBAGGEN

Marabou Premium, som er lavet af nøje udvalgte kakaobønner af højeste kvalitet for en udsøgt smagsoplevelse.

I år vil du kunne finde en af følgende skønne varianter i goodiebaggen:
Premium 70% kako – den originale smag af sprød chokolade med et højt kakaoindhold.
Premium 70% Appelsin – her som stykker af kandiseret appelsin omgivet af den lækreste mørke chokolade!

Mød os i Marabou lougen på pladsen og smag endnu flere af de skønne Marabou Premium varianter.

BKI Kaffe
BKI Kaffe

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Mød BKI på løbsdagene, deltag i konkurrencer om lækre kaffeprodukter og få en prøve på BKI Morgenkaffe med hjem.

Læs mere her

Renault
Renault

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Oplev vores prisvindende elektriske designperle og andre bestsellere, og deltag i konkurrencen om lækre præmier i Renault-teltet. Se om du kan finde vores selfieramme på løbspladsen og tag et mindeværdigt billede. Husk #renaultdk, så er du måske den heldige vinder af to biografbilletter.

Læs mere her

Rituals
Rituals

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Denne fede og luksuriøse håndbalm fra The Ritual of Sakura er særligt udviklet til at pleje og blødgøre huden. Den genoprettende håndbalm er særligt udviklet til tørre hænder og indeholder aktive samt kraftfulde mikrobiomvenlige ingredienser, som styrker hudbarrieren samt holder huden afbalanceret og sund. Rismælk gør huden blød og smidig, mens kirsebærblomsten sikrer en dejlig sød og cremet aroma. Lavet af 97% ingredienser af naturlig oprindelse.

Læs mere her

Carlsberg Nordic
Carlsberg Nordic

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Carlsberg Nordic Pilsner er den perfekte alkoholfrie øl til dig, der elsker pilsnerens friskhed. Med sin fine balance af smag og aroma af aromahumle, er denne øl et godt alternativ til en almindelig pilsner. Den har en skøn krystalklar og gylden farve med et perlende skum, der vil friste enhver øl-elsker.

CURAPROX TANDBØRSTE
CURAPROX TANDBØRSTE

FIND OS I GOODIEBAGGEN, samt i københavn og Aarhus

Forkæl dig selv og dine tænder og tandkød med denne ultra bløde tandbørste. Tandbørsten har hele 5.460 børstehår. Det er mere end 5 gange så mange som på andre tandbørster. 

Den findes i 36 glade farvekombinationer og kan købes i Matas, på apoteket, på deres hjemmesider, hos de fleste tandlæger og på curaprox.dk

Læs mere her

Batiste
Batiste

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Batiste Dry Shampoo™, verdens nr. 1 tørshampoo, ønsker, at du skal have en fantastisk hårdag hver dag – selv mellem hårvaskene. Kernen i Batiste Dry Shampoo™ er en innovativ, risstivelsesbaseret og vandfri formulering, der tilpasser sig dit hårs behov ved at angribe overskydende olie og fjerne det ved rødderne. Bare ryst, spray og kom i gang med din dag.

Læs mere her

Valsemøllen Velvær®
Valsemøllen Velvær®

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Med Valsemøllen Velvær® bageblandinger er den gode smag og det ernæringsmæssige fokus i balance. Vi skruer op for både proteiner og fiber, fuldkorn og en planterig kost, så du kan nyde den gode smag og have det godt imens. Det er Velvær®. Også for dine smagssanser.

Find en af varianterne i din goodiebag.

Læs mere her

Barebells
Barebells

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Barebells er den perfekte snack, der ikke går på kompromis med smag og konsistens. Brandet er kendt for deres proteinrige chokoladebars, og I 2022 lancerede de den nye generation af proteinrige chokoladebars under navnet: Soft Bars. En kategori der hurtigt blev populær blandt danskerne.

På pladsen vil Barebells være at finde med et bredt udvalg af deres produkter. Der vil være skarpe tilbud, smagsprøver og mulighed for at vinde præmier.

Læs mere her

Capri-Sun
Capri-Sun

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Capri-Sun ZERO Multivitamin. Du har nu mulighed for at smage vores nyhed ’Capri-Sun ZERO’, med ingen tilsat sukker. En lækker og frisk multifrugtdrik med smag af ananas, passionsfrugt, banan, kiwi, grapefrugt og appelsin.
Drikken indeholder ingen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler og har kun 3 kalorier pr. 100 ml.

Dextro Energy
Dextro Energy

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Dextro Energy er din genvej til hurtig energi. Dextro Energy består af ren druesukker (dextrose), hvilket er det sukkerstof, der optages hurtigst i kroppen. Dextro Energy er derfor specielt velegnet til situationer, hvor der er behov for ekstra energi, herunder sportsbegivenheder eller hvis man har brug for ekstra koncentration før og under en eksamen.

Colgate
Colgate

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Prøv vores nye Colgate Total Advanced Gum Care + Sensitive tandpasta, som hjælper dig til et sundt smil.

  • Forebygger tandkødsproblemer
  • Beskytter sensitive områder af tænderne
  • Mindre tandsten
  • Mild & uden SLS

Læs mere her

WASA
WASA

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Wasa har produceret knækbrød og udviklet nye smagsvarianter siden 1919. Du får mulighed for at smage en af de nye Wasa Sandwich, som er en fiberrig snack, der består af knækbrødsstænger lavet på fuldkornsrugmel og som er smurt med fyld i tre forskellige smagsvarianter; Taco, Sour Cream & Onion og Pizza.

Libresse Regular trusseindlæg
Libresse Regular trusseindlæg

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Libresse V-Protection & Freshness trusseindlæg er Svanemærket og leverer maksimal komfort og fleksibilitet – de tynde trusseindlæg har en høj sugeevne, og absorberer samtidig lugtgener. Vores trusseindlæg har Cour-V™-teknologi, en adaptiv teknologi til at følge dit underliv og sikrer dig en frisk og tryg fornemmelse hele dagen.

Läkerol Strawberry
Läkerol Strawberry

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Smagen af sommer i en lille æske. Läkerol’s seneste nyhed er sød og forfriskende på samme tid, og giver dig en følelse af sommer. Pastillen er sukkerfri, vegansk og indeholder kun naturlige farver og aromaer.

Läkerol Strawberry leder tankerne hen på varmere sommerdage, og ligesom resten af Läkerol sortimentet passer den perfekt til enhver lejlighed – hvad enten du er på farten, på arbejde eller i bilen.

Triumph
Triumph

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Oplev den ultimative støtte med Triumph’s Triaction sports-bh'er. Uanset hvilken træningsrutine du kører, eller intensitetsniveau du er på, har Triumph en sports-bh, der er designet til at opfylde dine behov. Med innovative materialer og unik teknologi opnår du en ultimativ følelse af let bevægelighed, som samtidig sikrer en optimal støtte. Tag din træning til det næste niveau, og fuldend din fitnessgarderobe med vores matchende leggings og shorts.

Mød os i Aarhus, København, Fredericia og Odense

Læs mere her

Royal Greenland
Royal Greenland

Opdag et hav af sundhed med smagfulde grønlandske rejer fra Royal Greenland.

Rejerne kommer fra et bæredygtigt fiskeri af lokale fiskere, der gennem generationer har fisket den fineste kvalitet rejer ved Disko Bugten. Særligt udvalgte rejer til din tallerken.

Besøg vores hjemmeside og bliv inspireret til at sætte flere retter med fisk og skaldyr på ugens menu!

DET ER I VORES NATUR!

Læs mere her

AXA Crunchy Granola
AXA Crunchy Granola

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Vores 3 nye Crunchy Granola er ikke bare ekstra crunchy – de er også super yummy!
Crunchy Granola er genial på morgenbordet, som dessert, før-træning-boost, TV-hygge og jeg-skal-ha-noget-til-mit-blodsukker-NU.
Prøv Rasberrylicious Pie og gå Crazelnut eller helt Choc-Go Bananas!

Find en af varianterne i goodiebaggen og mød os i Aarhus, København og Odense.

moshi moshi mind
moshi moshi mind

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

moshi moshi mind ønsker at inspirere kvinder til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt skabe enkelthed i den måde, de klæder sig på.

Vi designer en multifunktionel garderobe uafhængig af sæsoner, der kan tage os problemfrit fra kontoret til yoga, fra legeplads til Pilates og fra en langsom morgenmad til en stund i byen. Vi skaber komfort, bevægelse og blødhed.

Læs mere her

Anita
Anita

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Anita har markedets i særklasse bedste program for high-impact sports-BH’er, både til små og store skåle.

Anita er også lækkert komfort-lingeri og badetøj, også til bryst-opererede. Kom og se det store udvalg og benyt dig af deres gode tilbud.

Perskindol
Perskindol

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Perskindol - din redning til ømme muskler og led.

Brug din favorit variant før, under eller efter løbet og gerne inden til at ”løsne” ømme muskler.

Gelerne trænger hurtigt ind i huden så du hurtigt kan komme videre. Smitter ikke af på tøjet så hvilket betyder nem mulighed for at ”genopfriske” med ny påsmøring i løbet af dagen.

Få en prøve i din goodiebag og mød os i Odense og Fredericia.

Apollo
Apollo

Mød os på løbspladsen

Mød os i Aalborg og København og få en rejsesnak, gode rejsetilbud og deltag i spændende konkurrencer om Apollo Sports merchandise. Vi glæder os til at møde jer!

Besøg vores hjemmeside og bliv inspireret til din næste aktive ferie – vi har hele 12 fantastiske hoteller at vælge blandt.

Læs mere her

Vichy
Vichy

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Solbeskyttelse er et af de første og måske vigtigste trin for effektivt at beskytte huden mod forekomsten af fine linjer, rynker og pigmentering. Fælles for alle Capital Soleil produkter er, at de er testet under dermotalogisk kontrol og sikrer dig en bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Du er derfor godt beskyttet, uanset om det er en solrig sommerdag eller en overskyet efterårsdag. Find en prøve i goodiebaggen.

Læs mere her

Earth Control
Earth Control

FIND OS I GOODIEBAGGEN og på løbspladsen i Aarhus, Ålborg og Fredericia

Earth Control er for dig, der ønsker nødder og tørret frugt i høj kvalitet. Du kan bl.a. bruge vores produkter som topping på salaten, i morgenmaden eller som en snack.

Kom forbi vores telt i enten Aarhus, Ålborg eller Fredericia - vi byder på lækre smagsprøver! Du kan også finde os i goodiebagen i alle byer.

Les Fumées Blanches
Les Fumées Blanches

MØD OS I KØBENHAVN

Les Fumées Blanches er smagen af sommer i Frankrig.

Danskernes yndlingsdrue – Sauvignon Blanc – i sin fineste udgave. Nemlig ”Les Fumées Blanches” fra François Lurton.

Siden lanceringen har vinene vist sig at være ekstremt populære, og det forstår man godt. Her får du nemlig virkelig meget vin for pengene.

Perfekt til dansk sommermad!

Læs mere her

mbrace™
mbrace™

FIND OS I GOODIEBAGGEN og på løbspladsen i københavn

Du finder et af mbrace™ kosttilskuddene energy boost eller focus balance i din goodiebag.

mbrace™ er en serie af kosttilskud udviklet specifikt til at supportere kvinder i overgangsalderen.

mbrace™-produkterne indeholder forskellige planteekstrakter, vitaminer og mineraler til lindring af nogle af de gener, kvinder i overgangsalderen kan opleve.

mbrace™-serien er udviklet af kvinder til kvinder.

Købes på apoteket, Matas online og i udvalgte Matas-butikker.

Bimi® broccoli
Bimi® broccoli

Mød os på løbspladsen

Bimi® broccoli har en sød nøddeagtig smag og er smækfyldt med vitaminer. Du kan tilberede den som du vil: 5 minutter på panden, 2 minutter i kog, i airfryeren, på grillen eller rå. Du kan desuden spise alt på en Bimi® broccoli fra stilk til top. Ingen afskæring. Intet madspild. Velbekomme.

På pladsen kan du smage Bimi® broccoli.

Læs mere her

FIT LIVING
FIT LIVING

FIND OS I GOODIEBAGGEN

En sund livsstil giver et sundt livssyn, og i FIT LIVING får du masser af inspiration inden for både mad, træning og livsstil. I hvert blad byder vi på opskrifter på sunde retter med masser af smag, eksperttips til mentalt og fysisk velvære og guides til tidens bedste produkter og aktive oplevelser. Du kan også komme tæt på skønne, inspirerende kvinder og blive opdateret på den nyeste viden om alt fra søvn til fordøjelse.

Læs mere her