Mød vores yoga-sponsorer

REMA 1000
REMA 1000

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

REMA 1000 er hovedsponsor på Yoga. Besøg os på pladsen og prøv vores lykkehjul, hvor du kan vinde gavekort og andre overraskelser.

Vi glæder os til at se dig.

moshi moshi mind
moshi moshi mind

FIND OS I YOGA GOODIEBAGGEN OG PÅ LØBSPLADSEN

moshi moshi mind ønsker at inspirere kvinder til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt skabe enkelthed i den måde, de klæder sig på.

Vi designer en multifunktionel garderobe uafhængig af sæsoner, der kan tage os problemfrit fra kontoret til yoga, fra legeplads til Pilates og fra en langsom morgenmad til en stund i byen. Vi skaber komfort, bevægelse og blødhed.

 

Læs mere her

Pukka
Pukka

FIND OS I YOGA GOODIEBAGGEN

Pukka er med som sponsor på årets yoga arrangement. Glæd dig til to skønne varianter fra anerkendte Pukka i årets yoga goodiebag. Den ene er Pukkas økologiske Breathe In te. Den forfriskende mynte og kølige eukalyptus, den varmende fornemmelse af ingefær og blid, sødmefuld honning er en skøn oplevelse – både som te eller et klassisk dampbad til ansigtet.

Den anden variant er Pukkas Joy, hvor smagen er let og sødmefuld med en udsøgt kombination af opløftende citrusduftende urter og en varm glød fra appelsin. Topnoten af lavendel og rose sætter det gode humør for resten af dagen.

Derma
Derma

FIND OS I YOGA GOODIEBAGGEN

Derma er med som sponsor på årets yoga arrangement. Glæd dig til at prøve den prisvindende Eco Body Oil, der er en nærende og blødgørende kropsolie med E-vitamin og økologisk jojoba-, mandel- og abrikoskerneolie, der trænger lynhurtigt ind uden at fedte.

Den er certificeret både økologisk, vegansk samt allergi- og miljømærket. 0% parfume. Du får også prøver på Dermas Eco Firming Anti-age Serum- og Creme samt Aftersun Sorbet.

 

Lucia Care
Lucia Care

FIND OS I YOGA GOODIEBAGGEN OG PÅ LØBSPLADSEN

Lucia Care er med som sponsor på årets særlige yoga goodiebag. Glæd dig til at prøve deres Deep Hydrating Mist and Light Serum, der genopfrisker din hud på et øjeblik og forsegler fugt i huden. Den indeholder antiinflammatorisk morgenfrue, fugtbevarende aloe vera samt hyaluronsyre, som binder fugt dybt i huden.  Brug misten morgen og aften som en mild fugtgiver på ren hud, før din ansigtscreme eller olie. Den skænker dig morgen dugdråber hele dagen, når du har brug for et boost af fugt eller energi.

Raw Bite
Raw Bite

FIND OS I YOGA GOODIEBAGGEN

FRISK! Så enkelt kan vi beskrive vores Lime RAWBITE, der udover tørret frugt og nødder indeholder lime, ingefær og et snert af chili! Den er så forfriskende lækker, at vi næsten vil love dig, at du allerede er fan. Glæd dig til at smage den, når du får den i årets særlige yoga goodiebag.

Rituals
Rituals

FIND OS I YOGA GOODIEBAGGEN

Giv din hud gaven at få en ny begyndelse med den skummende kropsgel fra The Ritual of Sakura. Den har den fornyende duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk og den unikke egenskab, at gelen omdanner sig til silkeblødt, rensende skum. Du får den i årets særlige yoga goodiebag.

Moonchild x Verden
Moonchild x Verden

Mød os i København og Aarhus

De to danske brands, Moonchild og Verden, har slået sig sammen om at hylde bevægelse og fællesskab.

Moonchild byder på yoga og loungewear i luksuriøse materialer. På pladsen får du mulighed for at teste vores ikoniske ’Stay Grounded’ Yoga Måtte og finde de perfekte tights til din træning.

Det dansk/britiske skønhedspleje-mærke, Verden, byder dig velkommen på pladsen med velduftende produkter. Du kan vaske hænder i vores sæbe der er beriget med friske urter og vilde græsser.

Kom forbi på pladsen og deltag i konkurrencen, samt vinde lækre produkter.