Mød vores yoga-sponsorer

Glæd dig til at møde vores yoga samarbejdspartnere.

 

REMA 1000

FIND OS PÅ LØBSPLADSEN

REMA 1000 er igen hovedsponsor på ALT for damernes Yoga-event. Besøg os på pladsen og prøv vores lykkehjul, hvor du kan vinde gavekort og andre overraskelser.

Vi glæder os meget til at se dig.

Læs mere om REMA 1000 her

moshi moshi mind

FIND OS I YOGA-GOODIEBAGGEN OG PÅ LØBSPLADSEN

moshi moshi mind ønsker at inspirere kvinder til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt skabe enkelthed i den måde, de klæder sig på.

Vi designer en multifunktionel garderobe uafhængig af sæsoner, der kan tage os problemfrit fra kontoret til yoga, fra legeplads til Pilates og fra en langsom morgenmad til en stund i byen. Vi skaber komfort, bevægelse og blødhed.

Læs mere om moshi moshi mind her

S:KØN

FIND OS I YOGA-GOODIEBAGGEN

Træd ind i en verden af luksus med Skøn Skincare - en dansk luksus inden for naturlig hudpleje, hvor kvalitet, resultater og naturlige råvarer går hånd i hånd.
Deres seneste lancering, Ageless Dreams, er netop blevet nomineret til Danish Beauty Award i kategorien "årets danske produkt". Glæd dig til at prøve Skøns produkter, der er inkluderet i yoga-goodiebaggen.

Læs mere om S:KØN her

RAWBITE

FIND OS I YOGA-GOODIEBAGGEN

RAWBITE er en økologisk dansk produceret frugt- og nøddebar lavet af 100% rene ingredienser uden tilsat sukker (udover naturligt forekommende sukkerarter fra eksempelvis frugt). Alle RAWBITE barer er veganske, glutenfrie, laktosefrie samt indeholder masser af fibre. Glæd dig til at smage en af deres lækre varianter, der er at finde i yoga-goodiebaggen.

Læs mere om RAWBITE her

Selected Botanicals

FIND OS I YOGA-GOODIEBAGGEN

Selected Botanicals er en skandinavisk life science virksomhed. Vi udvikler naturlige kosttilskud fra lokalt dyrkede planter og bær. Kvalitetsingredienser, der er omhyggeligt udvalgt for deres dokumenterede effekt. Vores mission er at tilbyde en ren og simpel måde at give din krop den vitale omsorg, den behøver. Glæd dig til at opleve Selected Botanicals naturlige kilde til sundhed og energi i goodiebaggen.

Læs mere om Selected Botanicals her

DR. WARMING

FIND OS I YOGA-GOODIEBAGGEN

Dr. Warming Basis og Critical Care er kendetegnet ved kun at indeholde 4 ingredienser og et højt fedtindhold på 92 %. Produkterne er dansk udviklet og produceret gennem mere end 20 år.
Glæd dig til at prøve produkter fra Dr. Warming, der er at finde i goodiebaggen.

Læs mere om Dr. Warming her

compliments
compliments

FIND OS I YOGA-GOODIEBAGGEN

Compliments er eksklusive boligtekstiler i dansk design, der skaber rammerne for dit hjem. Med udgangspunkt i kvalitet og holdbart design skaber vi tekstilinteriør, der gør dit hjem varmt og hyggeligt – altid med øje for balance i teksturer, farver og kvaliteter. Compliments tekstiler kan mikses og matches på kryds og tværs af kollektioner - hvorfor du altid kan skabe et spændende og personligt udtryk. Find et lækkert pudebetræk i fine sommerfarver i goodiebaggen. 

Læs mere om compliments her

PURE & CARE

FIND OS I YOGA-GOODEIBAGGEN

PURE & CARE er et univers af skønhed, hvor du vil blive tilbudt enkel, ren og effektiv pleje til dig og din hud. Pure & Care tror på innovativ hudpleje baseret på naturlige ingredienser, der ikke skal koste dig en formue. Hudpleje må ikke være en sur pligt – men derimod en hyggelig stund, du nyder med dig selv dagligt. Glæd dig til at prøve vores fugtgivende Vitamin C serum i din yoga-goodiebag.  

Læs mere om PURE & CARE her